Paragon Creative Communications – Marknadsavdelningens bästa vän

Vi är marknadsavdelningens bästa vän
Nej, vi har inte hittat på det själva. Det är ett omdöme från en av alla våra härliga kunder. Men vi skriver gärna under på det, eftersom det sammanfattar hur vi vill jobba på ett rätt så perfekt sätt. Häng med, så ska vi förklara.

Vi struntar i ära och berömmelse, faktiskt
Vårt jobb är att hjälpa er att excellera i ert jobb, inte att ta åt oss äran för det. Vi hjälper er att lägga grunden, och hejar på från kulissen – medan ni står i fokus på toppen och viftar med pom-pomsen. Inget gör oss gladare än när ni lyckas med det ni vill uppnå och får beröm för det.

Vi jobbar med våra kunder, inte för dem
Alla samarbeten är unika. Vi kan bistå med handfast hjälp för att ni ska fokusera på det ni gör bäst – eller vara partnern som pushar, kommer med idéer och erbjuder nya infallsvinklar. Oavsett vilket du föredrar jobbar vi prestigelöst, inkluderande och lyhört.

Vi har öronen öppna
Visst kan vi snacka för oss – men vi föredrar faktiskt att lyssna. Vi tycker att allas åsikter ska få höras. Inte minst när det kommer till din verksamhet – för vem kan den bättre än du? Däremot kan vi garantera att vi kommer att vrida och vända på saker för att komma fram till den bästa lösningen. Det är ju det som är vårt jobb.

Alla jobb räknas
Att vi är en global kommunikationsbyrå betyder inte att vi lider av storhetsvansinne. Vi jobbar gärna globalt, men lika gärna superlokalt. Stora jobb, små jobb – alla jobb är bra jobb, menar vi.

Du är vårt guldägg
Reklambranschen håller på att förändras. Det pratas mycket om reklamtrötthet, men kanske handlar det också om en viss reklambyråtrötthet? 2020 är det inte hållbart att pracka på kunderna lösningar de inte behöver. Eller att ta sig an en kampanj med målet att vinna priser istället för att lösa kundens problem. Vi är inte den byrån. Vi är byrån som gör vårt yttersta för att skapa kommunikation som fungerar just för dig. Våra kunder är våra guldägg. Och vi gör inte en höna av en fjäder om inte projektet kräver det – då gör vi en förbaskat fin fjäder istället!