Alla våra kunder är olika, med olika behov och utmaningar – och vårt jobb är att hjälpa dem rätt, oavsett förutsättningar. Är du en problemlösare av rang som älskar kommunikation? Då har vi världens roligaste jobb till dig!

Du är en riktigt bra kompis
Vi brukar kallas marknadsavdelningens bästa vän, och som projektledarassistent hos oss blir du allas bästa vän. I den här rollen jobbar du med att assistera och supporta våra projektledare, samtidigt som du får chans att driva egna mindre projekt parallellt. Du blir en ovärderlig länk i kedjan mellan kund och kreatörsteam och ser till att alla jobbar mot samma mål: att hjälpa våra kunder att lyckas med sin kommunikation och att stärka sina varumärken, på deras villkor.

Du älskar kommunikation
Vi söker dig som har kunskap om och intresse för kommunikativa helhetslösningar, från idé och strategi till produktion, såväl i print som digitalt. Kanske har du tidigare erfarenhet från en reklam- eller kommunikationsbyrå? Kanske från en helt annan bransch? Oavsett vilket är vem du är viktigare än vad du gjort tidigare.

Du gillar ordning och reda, såklart
Du är en strukturerad person som ligger steget före, och som kan planera och omprioritera efter behov. Du gillar att lära dig nya saker, du är noggrann, självgående och ansvarsfull – och kan hantera alla de där berömda bollarna i luften med stil. Vi vill också att du vågar ta dig an nya utmaningar och lära dig av dina misstag för att ständigt bli bättre och utvecklas. Det är så vi jobbar här.

Du vill utvecklas med oss
Vi vill mycket – och vi har roligt på jobbet. I den här rollen får du vara med och påverka vår framtid. Här finns gott om plats för nya idéer och du har alla möjligheter att utvecklas i en platt organisation med starka muskler och global förankring där vi sätter stort värde på alla våra medarbetare. Tjänsten börjar som ett föräldravikariat, men för rätt person finns goda möjligheter till förlängning. Det är här du får in foten, sedan är det upp till dig hur långt du vill gå…

Sök, sök, sök
Paragon Group är en ledande, global leverantör av kommunikationstjänster med över 7 500 anställda världen över. I Sverige representeras Paragon Group av oss, Paragon Creative Communications Nordics här i Göteborg, och Holmbergs i Malmö. Vårt kontor, och din blivande arbetsplats bor granne med Kopparmärra. Här finns både gott kaffe och sköna kollegor som längtar efter dig. Maila CV och personligt brev till: annica.ljungberg@paragoncc.se senast 1/4 2021. Tjänsten kommer att tillsättas så snart vi hittar rätt person, så vänta inte för länge.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Paragon Group
Paragon Group är en ledande leverantör av tjänster för kundkommunikation, identification och grafiska tjänster med en omsättning på över 850 miljoner euro (1 miljard kronor). Paragon Group kombinerar generationer av erfarenheter med de senaste innovationerna inom teknik och smarta data för att möjliggöra tillgängliga och meningsfulla interaktioner mellan företag och deras kunder. I Sverige representeras Paragon Group av Holmbergs i Malmö och Paragon Creative Communications Nordics i Göteborg, i Norden representeras Paragon Group av 18 produktionsenheter